Probleem

Ben je je wachtwoord van het klantenpaneel vergeten? Lees hier hoe je een nieuw wachtwoord aan kunt vragen.

Oplossing

1. Ga naar secure.cobytes.com en klik op Wachtwoord vergeten.
  2. Vul je gebruikersnaam en e-mailadres in. Er wordt dan een e-mail naar dit e-mailadres met een tijdelijk wachtwoord.
  3. Je kunt inloggen met je gebruikersnaam en dit wachtwoord. Er wordt dan gevraagd om een nieuw wachtwoord in te stellen. Dit moet minimaal 8 karakters lang zijn.
  4. Nadat je een nieuw wachtwoord hebt ingesteld, ben je automatisch ingelogd op het klantenpaneel.