You are viewing an old version of this page. View the current version.

Compare with Current View Page History

Version 1 Next »

Welkom!

Dit is de startpagina voor het kennissysteem in Confluence. Je kan het kennissysteem gebruiken om veel voorkomende fouten en procedures vast te leggen.

Hierna wil je misschien:

• Maak je eerste item aan in dit kennissyteem - Klik "Aanmaken" en selecteer een "How-to" of "Probleemoplossing" item.
  • Pas de startpagina aan - Klik op "bewerken" om te beginnen. Voeg informatie toe wat men bijvoorbeeld kan vinden in dit kennissysteem, veel gestelde vragen en links.

Vaak gestelde vragen

• Toevoegen links naar populaire how-to en probleemoplossing items.
  • Markeer belangrijke documentatie.