Op deze pagina staat beschreven hoe je een autorisatiecode (ook wel verhuiscode, EPP-code, token, transfer key of auth key) van je domeinnaam zelf bij ons kunt opvragen via het klantenpaneel die je nodig hebt om je domeinnaam te kunnen verhuizen.

Stap voor stap handleiding

Je moet ingelogd zijn op ons klantenpaneel om de autorisatiecode te kunnen opvragen.

1. Klik in het menu op Diensten en vervolgens op Domeinnamen.
  2. Selecteer de domeinnaam waarvan je de autorisatiecode wil ontvangen.
  3. Klik boven in het scherm op het blok 'Autorisatiecode opvragen'. De autorisatiecode van je domeinnaam verschijnt nu in beeld.