De diensten die je afneemt kunnen worden ingezien in het klantenpaneel.

Stap voor stap handleiding

Je moet ingelogd zijn in het klantenpaneel om je afgenomen diensten in te kunnen zien.

1. Klik op Diensten in de blauwe balk; klik bij het uitklappen op Diensten overzicht.
  2. Hier staat een overzicht van alle diensten die je van Cobytes afneemt. De diensten zijn onderverdeeld in hostingaccounts, SSL-certificaten, VPS-diensten en overige diensten. Door op de dienst te klikken zie je er meer informatie over.