Dit is een stap voor stap handleiding voor het instellen van je e-mail in Apple Mail.

Stap voor stap handleiding

1. Start Apple Mail en klik op 'Menu'.
  2. Klik op 'Voorkeuren'.
  3. Klik linksonder op de plus. Selecteer 'Andere Mail-account...' en klik op 'Ga door'.
  4. Vul je naam in zoals die in e-mails gebruikt moet worden als afzender.

5. Vul je complete e-mailadres in.

6. Vul het wachtwoord van je e-mailadres in.

7. Vul bij gebruikersnaam nogmaals je e-mailadres in.
  8. Kies 'IMAP'.
  9. Vul bij 'Server inkomende e-mail' de servername waarin je hostingpakket draait in. Voor onze klanten is dit mail.cobytes.email.
  10. Vul bij 'Server uitgaande e-mail' de servername waarin je hostingpakket draait in. Voor onze klanten is dit mail.cobytes.email.
  11. Klik op 'Gereed'.

Het e-mailadres is nu toegevoegd aan Apple Mail.