Hier kun je lezen hoe je een nieuwe mailbox aan kunt maken in DirectAdmin.

Stap voor stap handleiding

1. Log in op je DirectAdmin-account.
  2. Klik op 'E-mail accounts' onder E-mail management.
  3. Klik op 'Create mail account'.
  4. Kies een username; dit wordt het e-mailadres dat toegevoegd wordt.
  5. Kies een wachtwoord of klik hier op random om automatisch een veilig wachtwoord te genereren.
  6. Klik op 'Create'. Je krijgt dan de gegevens van je nieuwe mailbox te zien. De POP/IMAP server en de SMTP server die hier genoemd staan zijn niet altijd correct. Voor onze klanten is de server voor zowel inkomende als uitgaande e-mail mail.cobytes.email
    Zie voor de juiste e-mailinstellingen ons artikel E-mailinstellingen bij Cobytes.