Op deze pagina staat beschreven hoe je een ticket aan kunt maken via onze Service desk.

Stap voor stap handleiding

Hiervoor moet je ingelogd zijn op onze Service desk (https://jira.cobytes.com/servicedesk).

1. Rechtsboven in het scherm onder 'Mijn meldingen' onder 'Aanvragen' staan standaard al je openstaande tickets. Je kunt vanuit hier klikken op 'maak een nieuw verzoek aan'. Je komt dan in het hoofdmenu. Mocht de optie om een nieuw verzoek aan te maken hier niet staan, klik dan linksboven op ons logo om in het hoofdmenu terecht te komen.
    Hier kun je kiezen tussen onze Sales desk, Service desk of Support desk:
    1. Service desk: voor alle algemene vragen en vragen betreffende facturen, administratie, orders, wijzigingen en onze dienstverlening. Je kunt vervolgens op het formulier 'Algemene vraag stellen' of een ander, beter passend formulier klikken, en dit formulier invullen met een onderwerp, beschrijving en eventuele bijlages. Door op de knop 'Aanmaken' te klikken, wordt er een ticket aangemaakt in ons systeem.
    2. Support desk: voor technische vragen en ondersteuning. Ook hier kun je uit diverse formulieren het meest relevante en specifieke formulier kiezen en invullen.
    3. Sales desk: voor salesgerelateerde vragen. Vervolgens kun je kiezen uit een aantal onderwerpen; kies hier het meest relevante onderwerp voor jouw vraag.
  2. Na het versturen van het formulier is er een ticket aangemaakt. Je kunt dit ticket terugvinden door rechtsboven in het scherm op 'Mijn meldingen' te klikken.

Naast een ticket insturen via de Service desk kun je altijd een e-mail sturen naar service@cobytes.com; hier wordt dan automatisch een ticket van gemaakt.