Hier kun je informatie vinden over de tickets in onze Service desk.

Informatie over onze tickets

1. Een ticket krijgt bij ons altijd een code. Mocht je aan dit ticket willen refereren, gebruik dan deze code. Hierdoor is het ticket voor ons makkelijk terug te vinden in ons systeem.
  2. Rechtsboven in het ticket zie je de status van het ticket. Vlak na het aanmaken zal dit de status 'Waiting for support' zijn.
  3. Hieronder kun je notificaties van het ticket eventueel uitzetten door op 'Houd me niet op de hoogte' te klikken. Dit kun je ongedaan maken door op 'Houd mij op de hoogte' te klikken.
  4. Als je op Escalate klikt, verandert de status van het ticket naar 'Escalated'. Dit hoort alleen gebruikt te worden als dit echt nodig is! Je kunt er een bericht aan toevoegen waarin je schrijft wat er precies geëscaleerd is/ waarom het geëscaleerd is. Je kunt alleen op Escalate klikken als de status niet 'Waiting for customer' is, dus als de actie niet bij jou ligt.
  5. Als het ticket opgelost is, kun je het sluiten door op 'Deze issue oplossen' te klikken. Hierdoor wordt het in onze Service desk gesloten.
  6. Als je je ticket wil intrekken, kun je klikken op 'Cancel request'.
  7. Rechtsonder in het scherm kun je zien met wie het ticket allemaal gedeeld is. Dit kan in sommige gevallen met collegae of andere relevante personen zijn.
  8. Je kunt altijd aanvullende informatie geven door dit te typen bij 'Plaats commentaar bij uw verzoek'.
  9. Ook komen onze reacties hier als een berichtwisseling te staan onder Activiteit. In deze berichtwisseling kun je altijd terug vinden wie wat wanneer heeft geschreven.
  10. Als een ticket gesloten is, kun je het terug vinden onder 'Mijn meldingen' onder 'Aanvragen' door de status aan te passen van 'Openstaande verzoeken' naar 'Afgehandeld'.