Wachtwoord wijzigen in het klantenpaneel.

Stap voor stap handleiding

Je moet ingelogd zijn in het klantenpaneel om je wachtwoord te kunnen wijzigen.

1. Op de welkomspagina van het klantenpaneel staat rechtsonder op de pagina een kader met Mijn gegevens. Klik hieronder op 'Wijzig uw gegevens'.
  2. Je komt nu op een pagina waar de algemene gegevens gewijzigd kunnen worden. Klik links op Wachtwoord wijzigen.
  3. Vul het oude en nieuwe wachtwoord in en klik op Bewaar gegevens.