Gegevens wijzigen in het klantenpaneel.

Stap voor stap handleiding

Je moet ingelogd zijn in het klantenpaneel om je gegevens te kunnen wijzigen.

1. Op de welkomspagina van het klantenpaneel staat rechtsonder op de pagina een kader met Mijn gegevens. Klik hieronder op 'Wijzig uw gegevens'.
  2. Je komt nu op een pagina waar de algemene gegevens gewijzigd kunnen worden. Links kan er daarnaast gekozen worden voor Facturatiegegevens, Wachtwoord wijzigen, 2-staps authenticatie instellen en Betaalgegevens. Vergeet niet om de gemaakte wijzigingen op te slaan.